Mpact

Mpact is een vzw opgericht in 1978 met als maatschappelijk doel het positief aanwenden van bestaande middelen. Al onze projecten hebben worden ontwikkeld volgens onze filosofie ‘meer met minder’.

Hieronder een overzicht van andere Mpact-diensten. We nodigen u ook uit om een kijkje nemen op onze site: www.mpact.be

 

CARPOOL VOOR WOON-WERKVERPLAATSINGEN

 

Dankzij Carpool.be kan u een partner vinden voor uw woon-werkverplaatsingen. U kan tot € 2.500 per jaar uitsparen door de autokosten te delen, zonder dan nog te spreken van de fiscale voordelen.

 

 

HUISRUIL

échange de maisons

U ruilt uw woning met een deelnemer gedurende een bepaalde periode. Zij verblijven in uw huis terwijl u gebruik maakt van hun woning. Geen van beide betaalt huur. U geniet van een vakantie met gesloten beurs!

 

WONINGOPPAS

De woningoppasdienst van Mpact brengt mensen, die hun woning tijdens een afwezigheid niet onbewoond wensen achter te laten, in contact met een oppasgezin dat tijdens de afwezigheid van de bewoners het huis bewoont en het, als «een goede huisvader», de nodige zorgen geeft. Een weekend of meerdere weken, u hebt steeds ruim de tijd om de omgeving te verkennen, de plaatselijke specialiteiten te ontdekken of simpelweg te genieten van uw «gratis» vakantie..